política de privacitat

Gràcies per visitar aquesta pàgina web. El text que pots llegir a continuació explica què, com i per què utilitzem la teva informació quan visites aquesta web. La teva privacitat és molt important per a nosaltres, i mai farem un ús indegut de la informació personal que aportacions. T’agrairem que llegeixis detingudament aquests termes abans de facilitar dades personals en aquesta web.

Quines Lleis incorpora aquesta política de privacitat?

Aquesta web està adaptada al compliment de les següents lleis:

Advertiment menors d’edat

 • Els majors de tretze anys podran registrar-se en eavis.cat com a usuaris sense el previ consentiment dels seus pares o tutors.

 • En cap cas es recaptaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

 • Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar-te com a usuari.

Dades identificatives

 • Identitat del responsable: Barna Bertran, S.L.

 • Nom comercial: eAvis

 • NIF:B65912669

 • AdreçaBertran, 65, 08023-Barcelona

 • Correu electrónic: info@eavis.cat

 • Activitat: Centre de dia d’atenció a persones majors.

A l’efecte del previst en el Reglament General de Protecció de Dades abans citat, les dades personals que enviïs a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web i subscriptors”.

Per al tractament de dades dels meus usuaris implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que aplicarem a la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre anem a requerir el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diverses finalitats específiques que t’informarem prèviament amb absoluta transparència.

 • Principi de minimització de dades:Solament anem a sol·licitar dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats pels quals els requerim. Els mínims possibles.

 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, t’informarem del termini de conservació corresponent. En el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.

 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com s’obtenen dades personals en aquesta web

Les dades personals que tractem en eAvis procedeixen de:

 • Formulari de contacte
 • Formulari de suscripció
 • Comentari en el blog

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en eAvis estan tractant dades personals que em concerneixen, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades
 • Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les dades, en aquest cas només es conservaran per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. BARNA BERTRAN, S.L. deixarà de tractar les dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També poden sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

Els interessats també tindran dret a una protecció judicial efectiva i presentar una reclamació amb la supervisió autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de protecció de dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta a aquest lloc per exemple per comentar un post, enviar un correu electrònic al propietari, subscriure’s o realitzar qualsevol contractació,està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable eAvis. Aquesta informació pot incloure dades personals com la seva adreça d’IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altres dades. Per proporcionar aquesta informació, l’usuari atorga consentiment per tal que la informació és recollit, utilitzat, gestionada i emmagatzemat per eavis.cat, tal com es descriu en els termes i condicions i aquesta política de privacitat.

En eAvis existeixen diferents sistemes de captura d’informació personal i tracte la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent fi per cada sistema de captura (formularis):

1.- formulari de contacte: demanar les següents dades personals: nom, correu electrònic, telèfon, assumpte i missatge. Per respondre als requeriments dels usuaris de www.eavis.cat. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa a la web, els serveis que es presten a través de la web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. T’informo que les dades que em facilites estaran situats en els servidors de 10dencehispahard S.L.proveïdor de *hosting de eAvis dins de la UE.

2.- Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, sol·licitem les següents dades personals: nom, email per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitats per l’usuari en realitzar la subscripció. Dins la pàgina web hi ha diverses formes per activar la subscripció. Butlletins electrònics o butlletins són gestionats per BARNA BERTRAN, S.L.

3.- formulari d’inscripció pels comentaris des del bloc: comentari bloc publicacions eavis.cat requereix que l’usuari estar donat alta mitjançant aquest formulari. En aquest cas, podem sol·licitar les següents dades personals: nom, correu electrònic, missatge i la web, però no és un camp obligatori. Una vegada donat d’alta, l’usuari podrà realitzar tants comentaris com desitgi i donar resposta sobre els anteriors. Us informem que les dades que ens facilites estaran situats en els en els servidors de 10dencehispahard S.L.proveïdor de hosting d’eavis.cat dins de la UE.

Existeixen altres finalitats per la qual tracto les teves dades personals:

 • Pergarantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable.
 • Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquest lloc per assegurar la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per recolzar i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies. Pergestionar les xarxes socials. eAvis pot tenir presència a les xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de eAvis es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari d’eavis.cat. Tractarem les seves dades amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis d’eavis.cat. Així com per qualsevol altre finalitat que la normativa de les xarxes socials permetin.

En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

Legitimació per al tractament de les seves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és:EL CONSENTIMENT.

Per contactar o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són: dades identificatives

 • Dades identificatives, concretament, nom i correu electrònic.

Categories de les dades no són tractades.

Quant temps conservarem les teves dades?

Les dades personals es conservaran seguint el següent criteri: FINS QUE ENS SOL·LICITIS LA SEVA ELIMINACIÓ

A quins destinataris es comuniquessin les teves dades?

Moltes de les eines que fem servir per gestionar les seves dades són contractats per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, eavis.cat, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Les dades es comunicaran a les següents empreses per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la seva activitat,eavis.cat, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat

Allotjament: 10dencehispahard SL., domicili al C / Girona 81-83 6 locals Malgrat de Mar 08380 (Barcelona-Espanya)

Més informació en www.cdmon.com(10dencehispahard, S.L) tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a eAvis Centre de dia.

Web: WordPress.org amb el desenvolupament del tema per Avada. Més informació a Avada Theme Fusion. Avada tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de suport a BARNA BERTRAN, S.L.

Email màrqueting: Servei realitzat directament per eAvis o l’eina d’enviaments de correus electrònics MailChimp. Más información de su Política de Privacidad en www.mailchimp.com

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de *Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 *Amphitheatre *Parkway, *Mountain *View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “*cookies”, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per ajudar a eavis.cat a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la *cookie sobre el seu ús d’eavis.cat(incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Navegació

En navegar per eavis.cates poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adrecis IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers.

Aquesta web utilitza com a servei d’anàlisi de tercers: a Google Analytics, Twitter Analytics, Facebook Analytics, Instagram Analytics, Linkedin Analytics, Pinterest Analytics.

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades

Eavis.cat es compromet en l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (Com els protocols Https que utilitzem), de conformitat amb l’establert en la normativa vigent de protecció de dades.

eavis.cat no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Aquest lloc web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, està totalment xifrada o encriptada.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a eavis.cat exonerant a BARNA BERTRAN, S.L.(eAvis) de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

L’acceptació i el consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de BARNA BERTRAN, S.L.(eAvis) en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Canvis en la política de privacitat

BARNA BERTRAN, S.L. es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

En dites suposades, anunciarem en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, eavis.cat no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis de la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, eavis.cat es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Consultes sobre la política de privacitat o els teus drets

Si tens alguna pregunta o comentari sobre aquesta política, o si tens algun dubte sobre la forma en què s’ha pogut gestionar alguna informació personal que m’hagis proporcionat, pots contactar-nos per correu postal o correu electrònic a: info@eavis.cat