Interaccionem amb els nens

Les últimes setmanes hem vist diferents articles, estudis, fins i tot programes de televisió que parlen de les vivències compartides en nens i majors.

Vincles intergeneracionals

Dins del programa d’activitats de eAvis Centre de dia hem incorporat una nova activitat, que tindrà lloc l’últim divendres de cada mes. Un grup reduït dels nostres usuaris visitarà el Dino (Escola Infantil) i es relacionarà amb nens de fins a 3 anys.

Aquest tipus d’activitats reforcen, no només els vincles intergeneracionals, sinó també la valoració de l’adult major i el nen, tant en els valors com en el respecte mutu, l’espai personal i el compartir.

La interacció entre els majors i els nens, permet als primers transmetre l’afecte que per a ells reclamen, donar i rebre afecte, compartir les seves limitacions (per poca o per molta edat) d’una manera natural, en resum, compartir somriures.

Experiències reals

Us recomanem el visionat del següent vídeo Present Perfect que tracta de la relació intergeneracional entre nens i majors. Un vídeo molt interessant i emotiu.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de privacidad.
I Accept

“El 43% dels adults majors experimenta aïllament social, que està estretament relacionat amb la solitud i la depressió, així com amb la deterioració mental i físic.”

“S’espera que la quantitat d’adults de 65 anys o més es dupliqui en els pròxims 25 anys.”

“Amb el present com el seu únic regne compartit … què poden oferir-se els molt joves i els molt majors si se’ls dóna l’oportunitat?”

Font: The Growing Season explora l’experiència real de l’envelliment als Estats Units, tant en créixer com en envellir.