L’equip de persones que treballa a eAvis és el principal pilar del nostre centre de dia i per aquest motiu impulsem activitats de formació i motivació d’equip.

Aquestes activitats ens ajuden a descobrir el talent que cadascun dels professionals que formen part d’eAvis té de forma innata per potenciar-lo i convertir-lo en un actiu per tal que els avis i àvies del centre de dia rebin la millor atenció possible.

Esperit d’equip

Per a nosaltres la cooperació i la confiança són els valors més importants i per això riem, compartim i aprenem junts per tal que cadascun de nosaltres doni el millor de si mateix.

En els darrers mesos hem realitzat un curs de risoteràpia, hem gaudit d’un relaxant massatge i fins i tot ens hem desafiat fent una activitat d’escape room!!

També hem organitzat trobades on hem parlat obertament, compartint idees i fent suggeriments sobre la tasca que cadascú realitza a eAvis.

Perquè pensem que la comunicació entre les persones és molt important i que cadascú de nosaltres pot contribuir a fer que el centre de dia per a la gent gran sigui un espai en el qual els usuaris se sentin acompanyats en un espai acollidor i familiar.

Aquí t’expliquem una mica més sobre nosaltres.

El perfil professional de l’equip d’un centre de dia per a gent gran

Al centre de dia hi treballem un equip de persones que està format per professionals especialitzats en la cura de la gent gran.

El nostre equip està format pels següents especialistes en la cura de gent gran:

  • Fisioterapeuta
  • Infermera
  • Auxiliars
  • Treballadora social
  • Podòleg

Tots ells s’encarreguen de dur a terme les activitats diàries del nostre centre de dia i treballen per cuidar als nostres avis i àvies i que se sentin com a casa.

Les activitats que duem a terme

Les activitats que oferim estan focalitzades en millorar l’autoestima, l’autonomia i les capacitats cognitives de la gent gran, sempre promovent la convivència entre els usuaris.

Els professionals del centre de dia dissenyen un pla d’atenció individual per a cada usuari, focalitzat en cuidar a la persona gran i sempre pensant en què ella pugui mantenir la seva autonomia.

Us recomanem aquest vídeo del Canal de Salut de la Generalitat de Catalunya amb consells per a un envelliment saludable.