Centre de dia per gent gran:

deixant enrere la soledat i l’aïllament social

Seguint el protocol de Salut, des de mitjans del mes d’abril, els centres de dia integrats a les residències d’avis poden reobrir les seves portes, sempre complint les mesures de seguretat de mascareta, distància, higiene i grups reduïts.

Donat que el nostre centre funciona de forma independent, vàrem poder recuperar de nou la nostra activitat des del passat mes de juny de 2020.

Afortunadament, disposem d’unesinstal·lacions àmplies i uns espais exteriors que han permès que els nostres usuaris poguessin re emprendre poc a poc les seves activitats amb nosaltres i, sobre tot, el seu contacte social.

centro de día

Sense perdre el contacte amb la gent gran per fugir de la soledat i l’aïllament social

Durant els mesos més durs del confinament a causa de la COVID-19 al nostre centre de dia vàrem oferir al usuaris una continuïtat que els permetia seguir en contacte amb nosaltres.

Als inicis via telefònica i després de forma presencial a casa seva o bé acompanyant-los de forma individual a passejar. Per suposat, sempre seguint les més estrictes mesures de seguretat. Per suposat, sempre seguint les més estrictes mesures de seguretat.

“El fet de no poder venir posava de relleu cóm els afectava l’aïllament i el deteriorament de les capacitats cognitives o de mobilitat”

En aquest enllaç us expliquem com treballem a eAvis l’estimulació cognitiva i quins són els seus beneficis i aquí trobareu informació sobre els objectius que persegueixen els exercicis de psicomotricitat per a la gent gran. https://www.eavis.cat/servicios/estimulacio-cognitiva/ https://www.eavis.cat/es/servicios/psicomotricidad/

Tot l’equip del centre hem treballat molt, hem fet un “sobreesforç” per adaptar els espais i les mesures però ha valgut la pena per, poc a poc, recuperar l’activitat amb grups més reduïts i estables.

Les condiciones epidemiològiques milloren i el fet que la majoria de gent gran ja està vacunada ens permet que els tots recuperem la nostra vida d’abans d’aquest dur any de pandèmia.

Amb la campanya de vacunació treballen molt més tranquils, però mantenen el màxim d’activitats al pati i al jardí i, tot i que els usuaris estan vacunats, continuem aplicant les mesures de prevenció d’higiene i distància.

centro de día

Us convidem a llegir aquest article del diari El Punt Avuisobre l’obertura dels centres de dia per a gent que recull el nostre testimoni.

https://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1957491-alguns-no-han-tornat.html

La nostra raó de ser és cuidar-te.