Per seguir cuidant i atenent als nostres avis, el centre de dia eAvis obre també durant el mes d’agost.

Amb l’horari habitual, les nostres portes romanen obertes per continuar acompanyant a les persones grans i donant suport a les seves famílies.

Centre de dia a l’agost per a que la gent gran mantingui les seves relacions socials

Les persones entre els 65 i 75 anys gaudeixen, en general de bona salut i d’autonomia però, donada la disminució de la xarxa social d’amics, és freqüent que es produeixi un augment de la soledat.

Les relacions socials són sinònim de salut i qualitat de vida i, tot i que la xarxa familiar els continua donant suport, el serveis professionals d’un centre de dia permeten que la gent gran mantingui al màxim la seva autonomia, alhora que estableix relacions socials i de convivència amb les altres persones que són al centre.

Us recomanem aquest vídeo amb consells per poder millorar les relacions socials de a gent gran.

Centre de dia per a gent gran també a l’agost

Un mes d’agost també amb activitats diàries

La nostra manera de treballar està enfocada en crear un ambient familiar per tal que els usuaris del nostre centre de dia es sentin com a casa.

Per aquest motiu, l’equip de professionals d’eAvis continua durant l’agost tenint cura diària dels usuaris, oferint una atenció personalitzada i amb activitats especialment pensades per a ells per tal que es mantinguin actius.

Centre de dia per a gent gran també a l’agost

Promovem que l’usuari realitzi tasques per tal que sigui autònom, incidint en les seves capacitats cognitives funcionals. Les Activitats de la Vida Diària (AVD) que duen aterme estan basades en tres eixos: acolliment i convivència, menjador i higiene personal.

D’altra banda, continuem organitzant activitats de caràcter lúdic del gust dels nostres avis que estimulin la seva memòria i, alhora, promoguin les relacions entre ells.

Us recomanem la lectura d’aquest article en el que us compartim alguns trucs senzills que ajuden a millorar la memòria.

Que tingueu un bon estiu!!